Er zijn twee mogelijkheden die ervoor kunnen zorgen dat een hulpmiddel geen gegevens toont. Het zijn:

• U heeft uw Producten niet geüpload
  • Er is een probleem met uw winkelverbinding

Om deze problemen op te lossen, kunt u uw producten uploaden door naar integraties te gaan > bewerk productgegevens.

*Opmerking: het importeren van uw producten duurt ongeveer 15 minuten, maar het kan tot 24 uur duren voordat Google ze goedkeurt. U kunt goedgekeurde/afgekeurde producten in integraties > bewerk productgegevens zien.

Als u uw producten niet kunt uploaden, kan er een probleem met uw winkelverbinding zijn. Kijk onder de integraties > winkelinformatie om te zien of er een probleem is. Als dat het geval is, probeer uw winkel opnieuw te verbinden door in te loggen op uw winkelsysteem en naar app instellingen te gaan.

Nog steeds geen geluk? Stuur ons een bericht en we zullen handmatig uw winkelinformatie nakijken.