Winkelvereisten voor Google Shopping (NL)

Winkel & Account Vereisten

Updated over a week ago

Voordat u Reclame gaat maken, verzeker u ervan dat uw winkel aan deze criteria voldoet.

(1) Goede Beveiliging: Bescherming

Het beschermen van de uw klantgegevens is verplicht – en het hebben van een 'HTTPS' is de manier om het te doen.

U kunt de basis versie van dit certificaat (genaamd SSL-Certificaat) bestellen via uw winkelleverancier of uw Internet serviceprovider.

Deze bescherming helpt u niet alleen bij uw advertenties, maar creëert ook een hogere beveiligingsstandaard voor persoonlijke klantgegevens. Meer goed nieuws - SSL beschermde winkels krijgen een hogere beoordeling in commerciële google zoekopdrachten.

Krijg uw SSL-Certificaat...

(2) Transparante Informatie

Google controleert beschrijvingen, titels en gegevens voor producten en de transparantie van de site. Verzeker u ervan dat u deze informatie in uw winkel toevoegt:

• Algemene voorwaarden
  • Waarborg, inclusief alle wettelijk verplichte informatie
  • Verzendkosten & doorlooptijd
  • Retour beleid
  • Privacy beleid

Vereisten voor het instellen van de Google Winkel-campagne up Google Winkel Campaign

Wat heeft u nodig:

*Deze accounts worden gecreëerd bij het inschrijven bij emarketing

Google Site Verificatie (5 minuten)

Google moet uw site verifiëren om te kunnen adverteren. Er zijn verschillende manieren om dit te doen.

(1) Download en installeer de HTML tag verkrijgbaar uit de GMC
*eenvoudigste optie als u uw eigen site host

(2) Gebruik Google Analytics tracking code
*eenvoudigste optie voor winkel-platform gebruikers

(3) Gebruik Google Tag manager om een container te creëren in het GMC-fragment

Lees het Google artikel

Gefeliciteerd! 🎉 U heeft uw site geverifieerd. Nu is het tijd om uw producten te uploaden, uw eerste campagne te plaatsen en uw resultaten in de gaten te houden.