Shopify Integratie (NL)

Updated over a week ago

emarketing helpt verkopers producten te adverteren via Google Shopping, Facebook, en Amazon. De emarketing app voor Shopify zal de productgegevens feed die vereist is genereren en uw Google Ads Conversie Tracking automatisch opzetten.

emarketing kan gevonden worden onder emarketing.com of in de Shopify app store. Voor Shopify gebruikers is het meest eenvoudig de applicatie via de Shopify app store toe te voegen.

Vanuit het emarketing platform kunt u uw Google Winkel campagnes creëren en beheren – zonder alle verwarring rond AdWords. Emarketing biedt u krachtige hulpmiddelen om uw reclame het meest efficiënt te laten werken. Gebruik cross-platform marktgegevens om meer te leren over uw concurrenten en gebruik ons unieke prijsvergelijking hulpmiddel om te bekijken of u uw producten voor een concurrerende prijs aanbiedt.

Beginnen

Na het installeren van de emarketing app van de Shopify App store, moet u uw emarketing account registreren. Het registratie proces zal automatisch starten, direct nadat u de app heeft geïnstalleerd.

Indien u al een Google Ads/Merchant Center account heeft, kunt u inloggen met de blauwe knop. Zo niet, kunt u een nieuwe account aanmaken.

A. Koppelen bestaande Google Ads / Merchant Center account(s)

Zodra het instellen van het account is voltooid, wordt u doorgestuurd naar het dashboard van uw nieuwe emarketing account. Het importeren van uw producten uit uw Shopify winkel zal automatisch starten.

B. Creëer nieuwe Google accounts

Zodra het instellen van het account is voltooid, wordt u doorgestuurd naar het dashboard van uw nieuwe emarketing account. Het importeren van uw producten uit uw Shopify winkel zal automatisch starten.

Heeft u vragen? Laat het ons weten! U kunt in de help bubbel vragen stellen.