Hoe betaalt u voor Google Campaigns (NL)

Campagnes met emarketing worden gefactureerd via Google.

Updated over a week ago

Uw campagnes die via emarketing lopen worden automatisch naar uw Google Ads account gefactureerd. Wilt u uw Google Ads facturatie informatie veranderen? Dit zijn de basisprincipes.

Meld u aan bij uw Google Ads account via ads.google.com.

1. Klik op het tandwiel pictogram en kies Facturatie & betalingen. Ga naar Facturatie
  2. Klik op de Betalingsmethoden in het linker menu.
  3. Klik op Voeg betalingsmethode toe.
  4. De voor u mogelijke betalingsmethoden worden getoond. Deze zijn gebaseerd op uw zakelijke adres, de valuta van uw account en hoe u betaalt. (automatische of handmatige betalingen ).
  5. Voer uw betalingsmethode informatie in.
  6. Klik op de Bewaren knop.